På hjemmesiden ser du mine fritidsbeskæftigelser. Jeg fik for nogle år siden den sy- og broderimaskine, som jeg “altid” har ønsket mig. Det har betydet mange hyggelige timer med at tilrettelægge og lave broderier af mange slags. Jeg har lavet en del broderier på børne t-shirts - samt selvfølgelig på en del af mine egne og familiens (bare for at øve mig lidt!!). Det er sjovt at se ungernes begejstring, når de får en bluse med et motiv, de selv har valgt - og så er det sjovt at lave.

Jeg har flere tusinde designs som jeg kan variere på mange måder. Jeg kan sætte flere designs sammen og lave navne på m.m. Jeg har motiver med f.eks. Disney, Pokemon, Bratz, Peter Plys, Didl, Landet for længe siden (Dinoer)Hafferlaffen, Turtles, Little Pony, Spiderman, Care Bears, Tintin, Søren Brun, Flintstones, Garfield, Minnie og Mickey, Den Lille Havfrue, Belle, Snehvide, Yasmine, Anders And-figurerne, Lady og Vagabonden, Dalmatiner, Fugle, fisk, blomster, hunde, katte, heste og meget, meget andet.

Jeg har sparet op til et design-program, så jeg også selv kan designe motiver ud fra f.eks. billeder eller tegninger.

Du kan se nogle få af mine broderier her på siden. Såfremt du selv er interesseret i at få lavet et broderi, så kontakt mig på mail. Vi skal nok finde ud af et motiv og en pris, f.eks. børne t-shirt med motiv 100 kr. Hvis du selv kommer med bluse eller lignende er prisen 50 kr.

Jeg laver selvfølgelig også andre ting på symaskinen. En af de ting, jeg syntes det er sjov at lave er rollespilstøj. Her kan jeg bruge fantasien og lave noget, som ikke andre har. Min nevø går alvorligt op i rollespil, og jeg syntes det er sjovt at lave udstyr til ham. Heldigvis vokser han hurtigt, så det skal skiftes ud regelmæssigt. Men jeg vil også gerne sy rollespilstøj til andre, hvis de er interesserede.

Salg af Babyborn dukketøj, Newborn dukketøj og tøj til bamser.
Jeg syr også tøj, patchwork, applikationer m.m. Jeg syr desuden tøj og ting til babydukker - godt vi indimellem får nye medlemmer af familien, så de også kan forkæles lidt.

Det meste dukke- og bamsetøj koster 60 kr. pr. sæt. Prisen dækker primært materialer. Hvis der bliver et ”overskud” så går det ubeskåret til at købe materialer til nørklertøj til Røde Kors. Så du støtter samtidig et godt formål.

Jeg er også begyndt at lave tøj til bamser. Tøjet passer bl.a. til build-a-bear bamserne. Her ses nogle eksempler.

Når jeg ikke syr, så handler det mest om bøger og store puslespil - og så skal hus, have, arbejde, mand og barn jo også passes!!

Venlig hilsen Britta Wichmann

Tilbage til forsiden

 

webmaster